Η Τσαπανίδου έβαλε ταφόπλακα στο ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ – Η απάντηση που έχει σακούλες με μαύρο χρήμα και «ρυπαρά δίκτυα»

Η χθεσινή ένταση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν κάτι τυχαίο. Ήδη στην Χαριλάου Τρικούπη έχουν χαράξει την στρατηγική τους απέναντι στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ήδη, από τις 25 Ιανουαρίου η στήλη μας είχε μεταφέρει πληροφορίες οι οποίες ήθελαν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να αλλάζει κατεύθυνση σε ό,τι αφορά την προσέγγιση με την Κουμουνδούρου. «Οι… μεγάλες διαφορές μας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Πρέπει να λέμε όσα μας χωρίζουν», έλεγε κορυφαίο στέλεχος, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κατηγορηθεί για «ΑντιΣΥΡΙΖΑ» πρόσωπο.

Το καμπανάκι που χτύπησε ο έμπειρος πολιτικός σχετίζεται και με το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ δείχνει να πιέζεται από κάποιες μετρήσεις. Σε ό,τι έχει να κάνει πάντως με την Πόπη Τσαπανίδου και τις δηλώσεις της για «μετεκλογικό εκβιασμό» στο ΠΑΣΟΚ βράζουν.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Παναγιώτη Δουδωνή, ο οποίος σε συνέντευξή (Αθήνα 984) του ανέφερε: «Υπάρχουν όρια κ Τσαπανίδου. Δεν είναι δυνατόν το κόμμα για το οποίο καθημερινά ακούμε για σακούλες και συνομιλίες με επιχειρηματίες για χρήματα και ποσοστά, που συνομιλεί με τα «ρυπαρά δίκτυα» που πηγαινοέρχονται μεταξύ του κ Τσίπρα και του κ Μητσοτάκη να μιλά για εκβιαζόμενους. στο κόμμα που προσέφυγε σε διοικητικά, ποινικά, αστικά δικαστηρια, στο ΕΔΔΑ, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Ελληνική Βουλή για να λάμψει η αλήθεια και με τη θεσμική του στάση αποκάλυψε ένα τεράστιο σκάνδαλο. Υπάρχουν και όρια στην αθλιότητα».

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...