Η μυστική συνάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη με τη Σία Κοσιώνη

Ένα δείπνο που εξηγεί την θετική στάση που κρατά η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αλλά και το σύνολο των ΜΜΕ του ομίλου του Νέου Φαλήρου προς τον Νίκο Ανδρουλάκη έλαβε χώρα στα μέσα της περασμένης εβδομάδας στο γνωστό πολιτικοδημοσιογραφικό στέκι «Μαντζάρου 3», στο Κολωνάκι.

Συνδαιτυμόνες ήταν ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Βασίλης Παπαδρόσος, και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, Σία Κοσιώνη.

Η παρέα συγκεντρώθηκε στο εστιατόριο λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του δελτίου και παρέμεινε σε αυτό για περισσότερες από δύο ώρες. Μάλιστα, άπαντες επέδειξαν πλήρη συμμόρφωση στα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, αποχωρώντας αρκετά λεπτά πριν από τις 12, οπότε και ούτως ή άλλως έκλεινε η κουζίνα και το σέρβις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το μενού της συζήτησης περιλάμβανε τόσο τα νέα δεδομένα που εμφανίστηκαν στο πεδίο των δημοσκοπήσεων μετά τις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. και τη δυναμική που φαίνεται να αναπτύσσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, με έμφαση στον χρόνο στησίματος των εθνικών καλπών.

Η εν λόγω συνάντηση, όπως σημειώνει το topontiki.gr, αλλά και το καλό κλίμα στο οποίο διεξήχθη συνιστούν ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα της προσέγγισης του Νέου Φαλήρου με τη Χαριλάου Τρικούπη, η οποία αποτυπώνεται, αν μη τι άλλο, γλαφυρά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα media του ομίλου το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί ο Κρητικός ευρωβουλευτής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...