Αποκαλύψεις που σοκάρουν: «Εχουν αμολήσει λυτούς και δεμένους στο παραδικαστικό παρακράτος για να απαλλάξουν τον Λοβέρδο»

Για προσπάθεια του κυρίαρχου συστήματος, μετά  τη χθεσινή κατάρρευση της «σκευωρίας Νovartis» και την αθώωση των Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη, να προχωρήσουν σε απαλλαγή του Λοβέρδου από τις κατηγορίες και μάλιστα τώρα που βγήκε και στο φως το έγγραφο του FBI με τη μίζα των 20.000 ευρώ, προειδοποιεί ο Παύλος Πολάκης με παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Εχουν αμολύσει λυτούς και δεμένους μέσα στο « παραδικαστικό παρακράτος» τους ,για να προχωρήσουν σε απαλλαγή του Λοβερδου. Προσπαθούν με λυσσώδη τρόπο να πετύχουν αρχειοθέτηση του Λοβερδου για να μπορέσουν τα ΠΕΤΣΩΜΕΝΑ τους να πουν κάτι για σκευωρία ξανά καθώς δυο μέρες τωρα έχουν πάθει ΠΑΤΑΤΡΑΚ οι παπαγάλοι!!!»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Προσοχή-προσοχή!!!
Μετά τη χθεσινή κατραπακιά που έφαγε το σύστημα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-Αδωνη-Στουρνάρα—Σαμαρά-Αβραμοπουλου-Λοβερδου- Βενιζέλου με την κατάρρευση της «σκευωρίας Νοβαρτις» και την αθώωση και των Παπαγγελόπουλου Τουλουπακη ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ:
Έχουν αμολήσει λυτούς και δεμένους μέσα στο « παραδικαστικό παρακράτος» τους ,για να προχωρήσουν σε απαλλαγή του Λοβερδου από τις κατηγορίες και μάλιστα τωρα που βγήκε και στο φως το έγγραφο του FBI με τη μίζα των 20.000 ευρώ!!!
Προσπαθούν με λυσσώδη τρόπο να πετύχουν αρχειοθέτηση του Λοβερδου για να μπορέσουν τα ΠΕΤΣΩΜΕΝΑ τους να πουν κάτι για σκευωρία ξανά καθώς δυο μέρες τωρα έχουν πάθει ΠΑΤΑΤΡΑΚ οι παπαγάλοι!!!
Ένα Λοβερδο που ασκήθηκε δίωξη το 2018 και για 2,5 χρόνια η ανακρίτρια Μαρια Λουιζα Ιωαννιδου δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,πρότεινε απαλλαγή λόγω παραγραφής που δεν έγινε δεκτή και θεωρητικά η ανάκριση πρέπει να συνεχιστεί και να τελειώσει με έκδοση βουλεύματος!
Τα στοιχεία για την ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ που έκανε ο Λοβερδου είναι συντριπτικά εναντίον του,το θέμα του Lucentis και της υπερτιμολόγησις του ΕΠΙΣΗΣ!!
Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει κάποιος άλλος ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ όπως στην περίπτωση του ΑΔΩΝΗ(που η υπόθεση θα ξανανοίξει) που θα προχωρήσει σε αρχειοθέτηση του ΛΟΒΕΡΔΟΥ,με αδιευκρίνιστα ,αλλοπρόσαλλα και προκλητικά «σκεπτικά»!!!!
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΟΒΑΡΤΙΣ στην ΕΛΛΑΔΑ,όπως και με το χθεσινό βούλευμα αποδείχθηκε,είναι ΥΠΑΡΚΤΟ και οργανώθηκε από ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!
Γι αυτό η Νοβαρτις πλήρωσε 350 εκατομμύρια στο Αμερικανικό δημόσιο !!
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ :
Τίποτα δεν θα μείνει ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ!
Και τωρα και αύριο!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....