Έγγραφο – φωτιά στη δημοσιότητα για τη βρόμικη δραστηριότητα Πάτση (pic)

Τις πιέσεις που δεχόταν δανειολήπτης μέσα από εξώδικα από τον Ανδρέα Πάτση, αποκαλύπτει έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης.


Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποκαλύπτει τις πιέσεις του πρώην “γαλάζιου” βουλευτή, στέλνοντας εξώδικα σε “κακοπληρωτές επιχειρηματίες”, προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα, δίνοντάς τους διορία λίγων ημερών.

Ο κ. Πολάκης. στην ανάρτησή του παρέθεσε το εξώδικο το οποίο εστάλη από τον δικηγόρο του Ανδρέα Πάτση προς μικροδανειολήπτη το 2021, μέσω του οποίου ασκούσε πιέσεις για να αποπληρωθεί οφειλή 17.500 ευρώ εντός 5 ημερών, όταν το δάνειο έχει αποσβεστεί από την τράπεζα, έχοντας μηδενική αξία.

“Στις φωτο που παραθέτω παρακάτω φαίνεται εξώδικη πρόσκληση δικιά σου, σταλμένη σε «άτυχο» μικρόδανειολήπτη από τον δικηγόρο σου, το 2021 και ενώ ΕΙΣΑΙ Βουλευτής, με την οποία ζητάς απο τον οφειλετη καρτας να πληρωσει 17.500 €, εντος 5 ημερων, οταν το δανειο εχει αποσβεστει απο την τραπεζα οπως δηλώνει ο ιδιος, αρα εχει αξια μηδεν!

Και σε ρωτάω… κι εσένα και την τράπεζα: Τι είσπραξες από αυτό (και από άλλα);;; Και τι πλήρωσες στην Τράπεζα ;;; ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ! Θα μας πει κανείς ή να ασχοληθούμε κι άλλο;”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ