Διάγγελμα Νασράλα: «Όλοι πρέπει να καταλάβουν τον μεγάλο κίνδυνο των εγκληματιών Σιωνιστών»

Απειλές κατά του Ισραήλ εξαπέλυσε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα.

Σε διάγγελμά του που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6/8, ανακοίνωσε ότι η σιιτική οργάνωση στοχεύει τώρα να χτυπήσει νέες ισραηλινές θέσεις, «βαθύτερα στη χώρα».

Μιλώντας για το Ισραήλ, που σκότωσε τον ανώτερο διοικητή της ομάδας, Φουάντ Σουκρ, ο Νασράλα απείλησε ότι οι τελευταίες επιχειρήσεις της Χεζμπολάχ «δεν έχουν καμία σχέση με τα αντίποινα του που υποσχεθήκαμε, τα οποία δεν έχουν έρθει ακόμη».

Αναφερόμενος περισσότερο στον θάνατο του Σουκρ, ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ παραδέχτηκε ότι η οργάνωσή του υπέστη μεγάλη απώλεια, διαμηνύοντας ωστόσο ότι «αυτό δεν μας αποδυναμώνει ούτε μας κλονίζει».

«Δεν θα επιτρέψουμε στον Νετανιάχου και τους Σιωνιστές να νικήσουν την αντίσταση στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη» διεμήνυσε ο Νασράλα.

«Οι Σιωνιστές θέλουν να σχηματιστεί ένα εβραϊκό κράτος στη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας. Δεν τους νοιάζει αν ζουν Παλαιστίνιοι εκεί» υποστήριξε.

«Όλοι πρέπει να καταλάβουν τον μεγάλο κίνδυνο των εγκληματιών Σιωνιστών» πρόσθεσε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα