Δημοσκόποι: Κερδίζει από την πρώτη Κυριακή ο Στέφανος Κασσελάκης αν κατέβει για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Η μεγάλη έκπληξη στη δεύτερη θέση

Τι λένε οι δημοσκόποι;

Η Πυθία αποκαλύπτει
Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην κομματική γραφειοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ και στη βάση του κόμματος είναι τεράστιο και αγεφύρωτο.

Ξέρετε; Οι αρχηγοί των κομμάτων αποσύρονται όταν χάνουν. Αντίθετα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι πραξικοπηματίες που αποφάσισαν να αποκαθηλώσουν τον Στέφανο Κασσελάκη από την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν προχώρησαν στην αισχρή αυτή κίνηση επειδή ο Στέφανος Κασσελάκης ηττήθηκε. Εξάλλου δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ούτε έναν χρόνο στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πραξικοπηματίες, πολλοί από τους οποίους εκτελούν συνειδητά το διαλυτικό για το κόμμα σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα, αποκαθήλωσαν τον Στέφανο Κασσελάκη επειδή δεν τους άρεσε ή επειδή τους χάλασε τη μανέστρα ή επειδή εκτέλεσαν το σχέδιο που τους υπαγόρευσαν κέντρα της διαπλοκής.

Όμως, τους πραξικοπηματίες περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις στις κάλπες των εσωκομματικών εκλογών. Όπως μου λένε κορυφαίοι δημοσκόποι στο παρασκήνιο, αν ο Στέφανος Κασσελάκης κατέβει για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο θα κερδίσει κατατροπώνοντας τους αντιπάλους του. Αλλά θα κερδίσει από την πρώτη Κυριακή. Μάλιστα η διαφορά του από τον δεύτερο, όπως μου λέει κορυφαίος δημοσκόπος είναι πάνω από 15 μονάδες. Και, μαντέψτε; Ο δεύτερος δεν προέρχεται από τους 87 και μάλιστα δεν ελέγχεται από τον Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ