Δημοσκόπηση – βόμβα στις ΗΠΑ – Καταρρέει η δημοτικότητα του προέδρου Μπάιντεν

Τα ποσοστά αποδοχής του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν συνεχίζουν να πέφτουν κατά τη δεύτερη χρονιά του στον Λευκό Οίκο, με μόλις το 40% των Αμερικανών να εγκρίνει το έργο του, σύμφωνα με νέα έρευνα του NBC News.

Πρόσκειται για το χαμηλότερο ποσοστό δημοτικότητας που έχει δει ο Μπάιντεν στην προεδρία του.

Η δημοτικότητα του Αμερικανού προέδρου υποχώρησε κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες από τον Ιανουάριο, καθώς η μεγάλη πλειοψηφία των Αμερικανών εκτιμά ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κινούνται σε λάθος κατεύθυνση, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.

Συνολικά το 71% των ερωτηθέντων στην δημοσκόπηση δήλωσε ότι πιστεύει ότι η χώρα βρίσκεται «σε λάθος δρόμο».

«Αυτό που λέει αυτή η δημοσκόπηση είναι ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί οδηγούνται σε μια καταστροφική αναμέτρηση στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου», δήλωσε στο NBC News ο Ρεπουμπλικανός δημοσκόπος Μπιλ Μακ Ιντουρφ της Public Opinions Strategy, ο οποίος διεξήγαγε την έρευνα με τον δημοκρατικό αναλυτή Τζεφ Χόρβιτζ της Hart Research Associates.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;