Δημοσκοπική ανασφάλεια στη ΝΔ

Δημοσκοπική ανασφάλεια στη ΝΔ. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν στη ΝΔ τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, καθώς, ύστερα από ένα κάπως δύσκολο διάστημα, με φωτιές και πλημμύρες, το κόμμα μοιάζει να ανακάμπτει δημοσκοπικά.

Ωστόσο το βασικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να μην κερδίζει σε ποσοστά, ενώ και το ΠΑΣΟΚ δείχνει να μην μπορεί να εισπράξει ουσιαστικά από την κρίση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το μόνο κόμμα που δείχνει ότι ενισχύεται είναι το ΚΚΕ.

Στη ΝΔ, μαθαίνουμε, επαίρονται ότι η πολιτική κυριαρχία του κόμματος και του Μητσοτάκη δεν αμφισβητείται, ωστόσο δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το ότι μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος μοιάζει να τηρεί στάση αναμονής, καθώς εκτιμάται ότι θα μπορούσε να κινηθεί προς οιαδήποτε κατεύθυνση με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...