Δημοσίευμα σοκ: Στη φόρα τα άπλυτα της πασίγνωστης δημοσιογράφου-παρουσιάστριας που είχε συνάψει «στενή σχέση με τον Πολ Τόμσεν»

Ο χαφιεδισμός της εποχής εκείνης και οι πληροφοριοδότες – όργανα του Τόμσεν που χρησιμοποιούσαν τις «ειδικές σχέσεις» για να αντλούν ισχύ, να βρίσκουν δουλειές και να καρφώνουν…

Διαβάστε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του radar.gr που ακολουθεί:

Επειδή πολύς λόγος γίνεται εσχάτως, με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα, γύρω από την εποχή των μνημονίων και την σκληρή δεκαετία που σημάδεψε την Ελλάδα, με αφορμή σχετικές συζητήσεις και αναφορές στα πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών το βράδυ της Κυριακής των εκλογών, ανέσυρα στη μνήμη μου τον διαβόητο Πολ Τόμσεν!

Τον πιο σκληρό άνδρα της Τρόικας και ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα που πάτησαν το πόδι τους στη χώρα, με αλαζονεία, αυταρχισμό, με συμπεριφορές απρεπείς και ύφος χιλίων καρδιναλίων που παρίστανε τον Αντιβασιλέα της εποχής του Όθωνα!

Ο Δανός οικονομολόγος και αναπληρωτής διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του Δ.Ν.Τ την εποχή εκείνη, συνιστούσε την πιο σκληρή εκδοχή της τρόικας, απαιτούσε βασικό μισθό 300 ευρώ όταν ο ίδιος αμοίβετο με 242.000 ευρώ ετησίως και επέβαλε στην Ελλάδα μια ιδιότυπη αποικιοκρατία έχοντας ως συνεργάτες – πληροφοριοδότες, πρόσωπα από την πολιτική και την δημοσιογραφία, που λειτουργούσαν ως Αντ αυτού, ως σύγχρονοι δοσίλογοι και χαφιέδες!

Ήταν η εποχή που κάποιοι ή κάποιες δεν κρατούσαν κανέναν ηθικό ενδοιασμό απέναντι στην «κατοχή» του Τόμσεν και της Τρόικας, σε βαθμό που δεν δίστασαν να συνάψουν ακόμη και πιο στενές σχέσεις, «τρίτου τύπου», προκειμένου να χρησιμοποιούν την δύναμη του Δανού του Δ.Ν.Τ για να έχουν ρόλο στο σύστημα και να εξασφαλίζουν δουλειά, την εποχή που τα ΜΜΕ έκλειναν το ένα μετά το άλλο και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ποινικοποιήσει την δημοσιογραφία!

Αλήθεια, ποια «κυρία» της δημοσιογραφίας είχε τότε συνάψει πολύ «στενή σχέση» με τον διαβόητο Πολ Τόμσεν;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1