Δημοσίευμα «βόμβα» για τον περίεργο ρόλο της ιστοσελίδας Ellinika Hoaxes

Ένα ιδιαίτερα περίεργο σκηνικό έχει στηθεί εδώ και καιρό στα κοινωνικά δίκτυα και ιδιαίτερα στο facebook, με την «αστυνομία» περί fake news και την «τιμωρία» όσων τα διακινούν.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του documentonews.gr

Αν και σε αυτό έχει αναφερθεί επανειλημμένα το documentonews.gr μια νέα «εξέλιξη» δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα καθώς εμμέσως πλην σαφώς λογοκρίνουν πολιτικούς και… «τιμωρούν» τα μέσα που δημοσιεύουν τις δηλώσεις τους.

Αυτή η περίεργη –αλλά και επιλεκτική- λογοκρισία σημειώθηκε και την Κυριακή 9/5/2021 και μάλιστα σε δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη γιατρός, πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία παρουσιάζοντας τον πίνακα του πανεπιστημίου John Hopkins δείχνει τη χώρα μας αυτή τη στιγμή πρώτη σε θανάτους παγκοσμίως.

Η δήλωση, όπως γίνεται πάντα δημοσιοποιήθηκε από πολλά ΜΜΕ χωρίς λογοκρισία καθώς αποτελεί είδηση-δήλωση πολιτικού-, τα ellinika hoaxes ωστόσο θεώρησαν σωστό να τιμωρήσουν την δημοσιοποίηση της είδησης ρίχνοντας κόκκινη κάρτα επιλεκτικά σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης για τη δημοσιοποίηση της δήλωσης πολιτικού, στο koutipandoras.gr και στο documentonews.gr.

Αλίμονο ωστόσο αν τα Μέσα Ενημέρωσης λογοκρίνουν τις δηλώσεις των πολιτικών! Άλλο το αν η δήλωση είναι ορθή ή εν μέρει ορθή ή αν τίθεται στην κρίση του κάθε πολίτη. Άλλο η πολιτική κρίση και άλλο η λογοκρισία.

Αν θέλουν τα Ellinika Hoaxes να λογοκρίνουν τους πολιτικούς, ίσως είναι άλλη ατραπός, πολύ περίεργη, αλλά σίγουρα δεν έχουν κανένα δικαίωμα να καταγγέλλουν ΜΜΕ για τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων των πολιτικών!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...