Δημοσίευμα «βόμβα» για τον Ελ Κααμπί

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πλησιάζει στη Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Γάλλοι.

Η ιστοσελίδα «Footmercato» έριξε τη… βόμβα, καθώς σύμφωνα με δικές της πληροφορίες, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε.

Η χρονιά του Μαροκινού με τον Ολυμπιακό ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Ο 31χρονος «killer» βρήκε δίχτυα 33 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έντεκα εκ των οποίων ήταν στο Conference League.

Μάλιστα, ο ίδιος σκόραρε και το νικητήριο τέρμα των Πειραιωτών στον τελικό στη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φιορεντίνα. Ένα γκολ το οποίο έδωσε στον ελληνικό σύλλογο τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του.

Ο Ελ Κααμπί έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών ομάδων από την Ευρώπη και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στη Γαλλία, ο επιθετικός του Ολυμπιακού πλησιάζει στη Φενέρ, η οποία ελπίζει να έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Από τη μεριά τους, οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα πάντα με τους Γάλλους προσπαθούν να παρατείνουν την παραμονή του παίκτη στον σύλλογο, ωστόσο αυτός φαίνεται να μην είναι πρόθυμος για κάτι τέτοιο, καθώς η πρόταση από την ομάδα του Μουρίνιο είναι δελεαστική.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...