Δεν το πίστευαν: Άγρια γιούχα μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό

Την ώρα που οι οπαδοί της Φιορεντίνα αποδοκίμασαν πολύ έντονα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους για την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό και την απώλεια του Conference League, παρά τη νίκη επί της Αταλάντα στο Μπέργκαμο σε εξ αναβολής παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η εφετινή Serie A, ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο ανακοίνωσε και τυπικά την αποχώρησή του απ’ τους «βιόλα». Επισημαίνοντας πως θα έπαιζε ξανά… απόψε κιόλας αυτό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

«Ήταν τρία υπέροχα χρόνια που θα μου επιτρέψουν να φύγω διαφορετικά από ό,τι όταν έφτασα. Φεύγω γεμάτος εμπειρίες. Ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο, τους παίκτες που προπονούσα κι όλους τους οπαδούς της Φιορεντίνα. Το ταξίδι για εμένα, ακόμα κι αν δεν πήραμε κάποιο τρόπαιο, ήταν υπέροχο» ανέφερε αρχικά.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Προχωράμε μπροστά, αλλά οι σχέσεις που δημιουργήσαμε θα μείνουν για πάντα. Αποφάσισα να φύγω γιατί όταν φτάσεις σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και δεν μπορείς να προχωρήσεις περισσότερο και το περιβάλλον απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια, νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσεις. Νομίζω ότι τα έδωσα όλα, πρέπει να προχωρήσουμε και να αφήσουμε χώρο για νέες ιδέες και νέες σκέψεις. Αυτό είπα στον πρόεδρο. Πήραμε όλοι μαζί αυτή την τελική απόφαση πριν από λίγες εβδομάδες. Όταν φτάνεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο, πρέπει να σταματήσεις. Φεύγω βελτιωμένος, ελπίζω να έχω αφήσει κάτι σε αυτή την ομάδα, νομίζω ότι ήταν τρία θετικά χρόνια» πρόσθεσε.

Οσον αφορά στον χαμένο τελικό στην Opap Arena, είπε: «Θα έπαιζα ξανά… απόψε κιόλας τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Ήμασταν όλοι πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε να τους νικήσουμε. Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στο τέλος του κύκλου, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο ποδόσφαιρο ανοίγουν νέες σελίδες. Κατά τη γνώμη μου ήταν τρία υπέροχα χρόνια. Τόσο εγώ όσο και τα αγόρια σε αυτά τα τρία χρόνια έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο»

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...