«Δεν ξέρω ποια είναι, αλλά λογικά τη ντύνει η υπερκομψη Μαρέβα…» – Σάλος για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα με τη φωτογραφία της Κατερίνας Παναγοπούλου του Mega (pic)

Με ένα ειρωνικό και καυστικό ποστ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, σχολίασε το φόρεμα της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Μega, Κατερίνας Παναγοπούλου, στο προεδρικό μέγαρο.

Το Προεδρικό Μέγαρο άνοιξε τις πύλες του και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε στην καθιερωμένη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας εκπροσώπους όχι μόνο του πολιτικού κόσμου αλλά από το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Mεταξύ αυτών και η δημοσιογράφος του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία εμφανίστηκε με ένα λευκοπράσινο σύνολο. Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε το φόρεμα της δημοσιογράφου, την οποία μάλιστα στην ανάρτησή της δεν αναγνώρισε.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου
Η Κατερίνα Παναγοπούλου

Η βουλευτής έγραψε στην ανάρτησή της:

«Δεν ξέρω ποια είναι, αλλά λογικά τη ντύνει η υπερκομψη Μαρέβα. Η πετσετούλα στο μπούστο συνδυάζεται τέλεια με το ασορτί τραπεζομάντηλο στη φούστα. Όμορφη πινελιά η χρυσή τσάντα από έναν αρραβώνα που άφησε εποχή το 2012 στην Ανω Πεσκανδρίτσα και βιντατζ πέδιλα της Μάρθας Καραγιάννη από το κάτι να καίει».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ