Δεν ντρέπονται καθόλου; Γελάει ο κόσμος με το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών για διάλογο των δυνάμεων της Κεντροαριστερας

Μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του 2023, η Εφημερίδα των Συντακτών είχε “παίξει” τα ρέστα της για την εκλογή της Έφης Αχτσιόγλου. Έπαιξε και έχασε η Εφημερίδα των Συντακτών. Οι επιτελείς της δεν έχουν αντιληφθεί σήμερα ότι η εφημερίδα – που σε πολλές περιπτώσεις ήταν προκλητική σε βάρος του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη – δεν έχει πλέον πολύ μεγάλη επιρροή στον ευρύτερο δημοκρατικό κόσμο. Παρόλα αυτά δεν τους πειράζει. Τα παιδιά συνεχίζουν να παίζουν. Και ο κόσμος γελά.

Να, δείτε το πρωτοσέλιδο που ακολουθεί. Είναι σημερινό. Η εφημερίδα που στήριξε τους αποστάτες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έπαιξαν το παιχνίδι του Μητσοτάκη και της διαπλοκής, σήμερα θέλει διάλογο, και μάλιστα ΤΩΡΑ, μεταξύ των δυνάμεων της κεντροαριστεράς. Και βάζει πρώτον – πρώτον τον Αλέξη Χαρίτση, του ανύπαρκτου πολιτικού μορφώματος της Νέας Αριστεράς που το έχει φτύσει στην κάλπη ο δημοκρατικός κόσμος. Μα καλά, δεν ντρέπονται καθόλου να υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου εκεί στην Εφημερίδα των Συντακτών. Δεν ντρέπονται; Κανέναν λόγο και κανέναν ρόλο δεν έχουν οι αποστάτες με την ανύπαρκτη επιρροή στην κοινωνία. Τους έχει ξεράσει ήδη η ιστορία. Μόνο οι έδρες που έχουν κλέψει από τον ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει την παρουσία τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ