Δεν μπορούν άλλο να κάνουν τα στραβά μάτια: Τελειώνουν τη Λινού στον ΣΥΡΙΖΑ – Ηχηρή παρέμβαση από το δεξί χέρι του Κασσελάκη (pic)

Σε παρέμβασή του, το δεξί χέρι του Στέφανου Κασσελάκη, ο Μάρκος Χατζησάββας τοποθετήθηκε αναφορικά με το σκάνδαλο με τις κρατικές επιχορηγήσεις εκατομμυρίων από το σύστημα Μητσοτάκη – και όχι μόνο – στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού.

Δείτε τι γράφει σε ανάρτησή του ο Μάρκος Χατζησάββας:

Όσοι διατελέσαμε στον Τομέα διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ από το 2019 και μετά…, ούτε θέλουμε, ούτε μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια!
Τον Οκτώβριο του 2022, 52 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταθέσει μία οργίλη και άκρως αναλυτική ερώτηση προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τον ενδεικτικό τίτλο: «Αναπάντητα ερωτήματα, ενδείξεις μεροληψίας σχετικά με την ένταξη της επένδυσης συζύγου Βουλευτή της ΝΔ στον Αναπτυξιακό Νόμο και καταστρατήγηση της διάταξης του άρθρου 57 του Συντάγματος».
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε διατυπώσει τότε έντονη κριτική στην κυβέρνηση, τη ΝΔ και τον κ. Μαραβέγια, υποστηρίζοντας ότι πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρείας ήταν ο βουλευτής, από το email του οποίου απεστάλησαν όλα τα σχετικά έγγραφα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Σε κάθε περίπτωση μέμφονταν τον κ. Μαραβέγια και την κυβέρνηση για καταστρατήγηση του άρθρου 57, που όμως τώρα δεν διαφαίνεται η ίδια στάση με την υπόθεση της κας Λινού.
Προ καιρού υπήρξε επίσης και η περίπτωση του πρώην πλέον βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση, που μέσω μίας περίεργης διακλάδωσης εταιρειών, είχε λάβει πάνω από ένα εκατομμύριο αμοιβές από τα ΕΛΤΑ. Τότε η ΝΔ, μετά από καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ πάλι, είχε εκδιώξει κακήν κακώς τον βουλευτή – και δεν τον συμπεριέλαβε καν στα ψηφοδέλτια στις εκλογές του 2023!
Ο #ΣΥΡΙΖΑ με καθαρό βλέμμα προς την κοινωνία οφείλει ΤΩΡΑ να πάρει σαφείς αποστάσεις από τη βουλευτή του, να την αποσυνδέσει από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα και να μην αφήνει να σέρνονται εντυπώσεις κουκουλώματος !
Στέρεψαν τα δάκρυα πια…

Δείτε την ανάρτηση του Μάρκου Χατζησάββα:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ