«Δεν θα ευχόμουν ένα ματς με τον ΠΑΟΚ!» – Ο πρόεδρος της Στεάουα αναλύει τα προκριματικά του Champions League (pic)

Το Champions League για τη φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε, η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε για 15η φορά στην ιστορία της το βαρύτιμο τρόπαιο και ταυτόχρονα έφερε ανακατατάξεις στα προκριματικά, με τον ΠΑΟΚ να βγαίνει κερδισμένος.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Ρουμανίας, ο πρόεδρος της Στεάουα, Μιχάι Στόικα, μίλησε για το ενδεχόμενο η ομάδα του να παίξει με τον Δικέφαλο στον δεύτερο γύρο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τον… φοβάται.

«Θεός φυλάξοι, πώς να ευχηθώ ένα ματς με τον ΠΑΟΚ; Δεν θα ευχόμουν ένα ματς με τον ΠΑΟΚ! Πρώτα από όλα θα ήθελα να φτάσουμε στον δεύτερο γύρο, γιατί έχουμε να παίξουμε πρώτα στον πρώτο προκριματικό και μετά εκεί υπάρχει ο ΠΑΟΚ και η Μίντιλαντ όπου φαίνονται… θηρία.

Δεν είναι στο επίπεδο του ΠΑΟΚ και της Καραμπάγκ, οι άλλοι που βρίσκονται στους πιθανούς αντιπάλους μας», είπε χαρακτηριστικά ο Στόικα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Orange Sport στο περιθώριο του τελικού του Champions League και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κοιτάξτε για παράδειγμα την Σερίφ ήταν η βόμβα των βομβών! «Κατέστρεψε» τον Ερυθρό Αστέρα και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν από δύο χρόνια. Κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Σαχτάρ. Γνωρίζω πολύ καλά τις ομάδες από το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν, ακόμα και από την Μολδαβία. Πολλοί παίκτες φεύγουν στο τέλος της σεζόν».

Κλείνοντας ο Στόικα επισήμανε: «Σαφώς και είναι πολύ καλή ομάδα η Καραμπάγκ, έπρεπε να αποκλείσουν τη Λεβερκούζεν και έχασαν στις λεπτομέρειες, αλλά δεν φοβάμαι την Καραμπάγκ όπως φοβάμαι τον ΠΑΟΚ! Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν είναι Μίντιλαντ. Με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα λυπούμουν πολύ αν πέσουμε στον δεύτερο γύρο, αν φτάσουμε στον δεύτερο γύρο».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...