Δεν ήταν 30 τα αργύρια για την αποστασία της Αχτσιόγλου και της παρέας της, ήταν 100.000 ευρώ το μήνα – Να πως βγαίνει το Costa Navarino (vid)

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη η… δρομολογημένη Έφη Αχτσιόγλου και η παρέα της ηττήθηκαν από τον Στέφανο Κασσελάκη. Πικράθηκαν. Και αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και έκαναν και κάτι χειρότερο. Αποστάτησαν, κρατώντας τις έδρες που ο λαός έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι στους χρεοκοπημένους της πολιτικής ιστορίας που παίζουν το παιχνίδι του Μητσοτάκη, χωρίς να παράγουν πολιτική, με σκοπό της ζωής τους να κάνουν ζημιά στον Κασσελάκη.

Ωραία τα είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ιφιγένεια Μουμτζή, σε τηλεοπτικό πάνελ. Οι κλεμμένες βουλευτικές έδρες, οι έδρες που έκλεψαν οι αποστάτες του ΣΥΡΙΖΑ για να σχηματίσουν την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Αριστεράς αξίζουν 100.000 ευρώ το μήνα. Μιλάμε για ιδεολόγους, όχι αστεία… Να πως βγαίνει το Costa Navarino.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...