Δεν έχει προηγούμενο ο επί 19 λεπτά διασυρμός που υπέστη ο Σταμάτης Ζαχαρός μέσα στο «σπίτι του» – Ο απόλυτος εξευτελισμός (vid)

Παρέμβαση πραγματοποίησε ο Σωτήρης Λαπιέρης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά και στέλεχος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 – Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά, στην εκπομπή “ΕΔΩ*” του One Channel, με θέμα την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα, τη συνεχιζόμενη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού και την παλαιστινιακή Αντίσταση. Στην τοποθέτησή του, ο Λαπιέρης άσκησε δριμεία κριτική στον Σταμάτη Ζαχαρό, αποδομώντας τις θέσεις του και εκθέτοντάς τον δημόσια, αποδεικνύοντας ότι είναι άσχετος.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια δείτε τον διασυρμό του Σταμάτη Ζαχαρού στο βίντεο που ακολουθεί. Δείτε τι έπαθε ο Ζαχαρός:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.