Δείτε ποια είναι τα γαλάζια τρολς που για μία τυρόπιτα ψήφισαν μαζικά Ισραήλ στη Eurovision

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Θέλω να σας περιγράψω μια θλιβερή πραγματικότητα. Μία πραγματικότητα που επιβεβαιώνει την κατάντια και τη διαρκή λουμπενοποίηση τμήματος του ελληνικού πληθυσμού.

Όσοι ασχολούνται με τον μικρόκοσμο του ελληνικού twitter θα διαπίστωσαν τις προηγούμενες ημέρες την “γραμμή” που δόθηκε σε τρολς της υπόγας του Μεγάρου Μαξίμου να ψηφίσουν μαζικά Ισραήλ στην Eurovision.

Να ξεκαθαρίσω ότι η θλιβερή Eurovision είναι αδιάφορη στην στήλη. Πάντοτε, επίσης, αναρωτιόμουν τι είδους άνθρωποι είναι εκείνοι που κάθονται και ψηφίζουν σε αυτόν τον φαιδρό διαγωνισμό. Αλλά, δικαίωμά τους.

Λοιπόν. Θέλω να επικεντρώσω στα γαλάζια τρολς, τα οποία θα ξεκουκουλωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Μιλάμε για θλιβερές υπάρξεις και οντότητες. Απίθανοι τύποι. Είτε είναι βολεμένοι, ως γαλάζια παιδιά, σε κάποιες θεσούλες της πλάκας με συμβάσεις που τους φτιάχνουν, είτε είναι μετακλητοί, είτε εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα ως τελευταίες τρύπες της φλογέρας, αλλά χωρίς καμία ταξική συνείδηση νοιώθουν ότι ταυτίζονται με τον Μητσοτάκη και την πλουτοκρατία, με τους ισχυρούς αυτού του κόσμου. Γεννημένοι νενέκοι και ραγδιάδες, έχουν ματώσει τα γόνατά τους έρποντας και προσκυνώντας. Κομπλεξικοί λούζερς που έφτασαν 40, 45 και 50 ετών και βγάζουν τα απωθημένα τους στο twitter, καρπαζοεισπράκτορες μία ζωή, χωρίς κανονική ζωή, δειλά ανθρωπάκια που αν έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο απέναντί σου θα κάθονται σαν τα συμπαθή πτηνά, τις κότες, αλλά βωμολοχούν ασύστολα κρυμμένα πίσω από την ανωνυμία που νομίζουν ότι έχουν, ρουφιανάκια, που στη ζωή τους έχουν πέσει θύματα διαρκούς μπούλινγκ (για την εμφάνισή τους, για το επίθετό τους, για τα κιλά τους, για, για, για…) και σήμερα νοιώθουν ασφάλεια ως υποκείμενα ενταγμένα στη γαλάζια αγέλη που καθοδηγούν οι “τσομπάνηδες” τους Μαξίμου, ως συμπαραστάτες των μηχανισμών καταστολής, ως χειροκροτητές των ισχυρών και των μακελάρηδων. Επειδή στην αληθινή ζωή τους είναι ανθρωπάκια, στο twitter νοιώθουν ότι αντλούν και εκείνοι δύναμη από τη δύναμη των ισχυρών απέναντι τους οποίους, ως συμπλεγματικές “προσωπικότητες” και υποτακτικοί από κούνια, νιώθουν δέος. Ο Τάκης από το Αιγάλεω, ο Κώστας από το Περιστέρι, o Δημήτρης από την Πετρούπολη, η Μαρία από το Μενίδι, ο Σάκης από το Κερατσίνι, η Ελένη από το Ζεφύρι, ο Νίκος από τον Πειραιά είναι Δεξιοί. Άλλοι δεξιοί. Λούμπεν. Όχι πλουτοκράτες. Όχι έχοντες. Είναι τα παιδιά για τα θελήματα. Δεν έχουν άποψη. Τους την υπαγορεύουν. Βάζουν τη μάσκα του τρολ και τα δίνουν όλα για τα αφεντικά τους από την Εκάλη, την Κηφισιά, το Ψυχικό και τη Φιλοθέη.

Μαθαίνω, ότι όλοι αυτοί, για μία τυρόπιτα κυριολεκτικά, ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ, ψήφισαν Ισραήλ στην Eurovision, στο πλαίσιο της στήριξης που νοιώθουν την ανάγκη να δώσουν στους μακελάρηδες που διαπράττουν τη γενοκτονία στη Γάζα. Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η επίθεση της Χαμάς δεν δικαιολογεί τη γενοκτονία. Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι οι “καλές ελληνοϊσραηλινές σχέσεις” δεν συνεπάγονται ηθική ή υλική στήριξη στους γενοκτόνους. Αδυνατούν να αντιληφθούν ότι όσοι ψηφίζουν στη Εurovision, είναι συνήθως ίδιοι, είναι όμοιοι με τα παραπλανημένα, ανιστόρητα, αμόρφωτα, συμπλεγματικά δεξιά παιδιά – γαλάζια τρολς, ετών 40,45 ή και 50 και 55, που τα εκμεταλλεύονται οι αετονύχηδες της επικοινωνίας για μία τυροπιτούλα.

Θλιβερές υπάρξεις. Είναι εύκολο να τους εντοπίσετε. Συνήθως καρφιτσώνουν σημαιούλες της Ουκρανίας και του Ισράηλ στους λογαριασμούς τους. Επαγγελματίες χρήσιμοι ηλίθιοι.

Κρίμα…

ΥΓ: Υπάρχουν και ΚΟΡΟΪΔΑ – γαλάζια τρολς, που κάνουν όλα τα παραπάνω χωρίς να παίρνουν ως αμοιβή την τυρόπιτα. Αυτά απαλλάσσονται λόγω βλακείας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...