Δέχεται απειλές: Υπό την προστασία των ιταλικών αρχών η πρώην στενή συνεργάτιδα του Μαρινάκη και τα παιδιά της

Τι συμβαίνει στην Ιταλία με την πρώην στενή συνεργάτιδα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Σε βαθιά αγωνιστική αλλά και διοικητική κρίση έχει μπει η Ρόμα μετά από την τραγική εκκίνηση της φετινής σεζόν. Το βαρύ χαρτί του Ντανιέλε ντε Ρόσι «κάηκε» καθώς ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της ομάδας απομακρύνθηκε από την θέση του προπονητή μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσει των οπαδών της ομάδας τη Αιώνιας Πόλης.

Ο Ντε Ρόσι αντικατέστησε τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα πριν από περίπου έναν χρόνο και στα μάτια του οι οπαδοί είδαν την τελευταία ελπίδα για να δουν την άλλοτε κραταιά ομάδα τους να πρωταγωνιστεί ξανά . Άλλωστε δεν πρόκειται για ένα τυχαίο πρόσωπο, αλλά για έναν από τους πιο θρυλικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία των τζιαλορόσι.

Η Λίνα Σουλούκου
Η Λίνα Σουλούκου

Όταν λοιπόν οι «τιφόζι» είδαν τον αγαπημένο τους Ντε Ρόσι να απολύεται με απόφαση της διοίκησης για να ανατραπεί η κακή εικόνα της ομάδας, ξέσπασαν για όλα τα διοικητικά λάθη των τελευταίων χρόνων που έχουν ρίξει την Ρόμα πολλά επίπεδα κάτω. Μάλιστα σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ακόμα και ποδοσφαιριστές της ομάδας εξέφρασαν τη διαφωνία τους στη διοίκηση με αποτέλεσμα να υπάρξει διαπληκτισμός. Σημειώνεται πως Ρόμα άρχισε τη σεζόν, με μια ήττα και τρεις ισοπαλίες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές

Η Σουλούκου δέχεται απειλές

Το πρόσωπο όμως που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα πυρά των εξαγριωμένων οπαδών, όπως μεταδίδει το ethnos.gr, είναι η CEO της ομάδας Λίνα Σουλούκου.

Η Ελληνίδα εκτελεστική διευθύντρια της ομάδας δέχεται υβριστικά και απειλητικά μηνύματα στα social media, ενώ έξω από το αθλητικό κέντρο της Ρόμα αναρτήθηκε πανό το οποίο έγραφε «Lina il male di Roma», δηλαδή «Λίνα, το κακό της Ρόμα».

Υπό την προστασία των Αρχών

Με απόφαση των αρμόδιων αρχών της Ιταλίας το άλλοτε στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία, όπως και τα δύο παιδιά της (ηλικίας 3 και 8 ετών) κατά τις μετακινήσεις τους στα σχολεία που πηγαίνουν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στο πλευρό της Σουλούκου μετά τις απειλές που δέχθηκε στάθηκε η πρώην πρόεδρος της Ρόμα, Ροζέλα Σένσι.

«Ξέρω καλά αυτή την αίσθηση του φόβου, θυμάμαι τις πέτρες που πέταξαν προς το σπίτι μου με την κόρη μου που ήταν μόλις 25 ημερών.

Έζησα υπό αστυνομική προστασία και δεν εύχομαι σε κανέναν να υποστεί αυτή την αίσθηση απογοήτευσης. Για αυτό εκφράζω την πλήρη αλληλεγγύη μου προς την διευθύνουσα σύμβουλο της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου.

Ελπίζω αλλά και είμαι σίγουρη ότι οι διαμαρτυρίες θα παραμείνουν πολιτισμένες και ποτέ δεν θα επικεντρωθούν στην ιδιωτική ζωή ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να ζουν ελεύθερα και χωρίς φόβο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...