Για το Colpo Grosso ο ΠΑΟΚ του στρατηγού Λουτσέσκου – Κλίμα φόβου και ηττοπάθειας στην ΑΕΚ η οποία ΔΕΝ περνά από το Καραϊσκάκη

Γράφει ο πρόεδρος ΠΑΕ

– Ότι και να λέμε η επιτυχία του Ολυμπιακού να βρεθεί στον τελικό του κατά Κώστα Καραπαπά… Milko Cup. Κατόπιν αυτής, η ήττα από τον στοχοπροσηλωμένο στο πρωτάθλημα ΠΑΟΚ.

– Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα τον κουρασμένο και… ζαλισμένο από την επιτυχία της πρόκρισης σε έναν ευρωπαϊκό τελικό Ολυμπιακό, ο οποίος, όμως, δεν μπορεί να χαλαρώσει καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αν δεν κατακτήσει το… Milko Cup, αν βγει τέταρτος και αν ο Άρης κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος να ΜΗΝ βγει του χρόνου στην Ευρώπη.

– Για τους παραπάνω λόγους, αλλά και για την ιστορία του, ο Ολυμπιακός θα τα παίξει όλα για όλα την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη, όπου υποδέχεται την ΑΕΚ. Δεν την έχει κερδίσει φέτος και η λογική λέει ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρει.

-Θεωρώ απίθανο η ΑΕΚ να κερδίσει τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Ούτε η ισοπαλία της φτάνει και ο ΠΑΟΚ παραμένει στο κόλπο, αφού κέρδισε διαδοχικά ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει στον Πειραιά (που είναι μάλλον απίθανο να το καταφέρει δύο φορές μέσα στην ίδια σεζόν και εφόσον, βέβαια, η διαιτησία σταθεί στο ύψος της), τότε ο ΠΑΟΚ με δύο νίκες στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Άρη θα κατακτήσει ένα πρωτάθλημα το οποίο για λόγους που εμπίπτουν στη σφαίρα της μεταφυσικής το είχαν σίγουρο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

-Οι πληροφορίες μου λένε ότι τα σύνδρομα του παρελθόντος έχουν κάνει ξανά την εμφάνισή τους στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, η οποία έχει προϊστορία να χάνει σίγουρα πρωταθλήματα στο τέλος. Οι φήμες κάνουν λόγο για έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Και η ιστορία, όμως, είναι αμείλικτη, αφού η Ένωση μετρά ουκ ολίγους διασυρμούς από τον Ολυμπιακό σε κρίσιμα παιχνίδια.

– Σε κάθε περίπτωσή, ο Ολυμπιακός θέλει να κλειδώσει την έξοδο στην Ευρώπη την Τετάρτη, για να μην μπει σε περιπέτειες. Και αυτό θα γίνει αν κερδίσει την ομάδα του Αλμέιδα και ταυτόχρονα ο ΠΑΟΚ κερδίσει τον Παναθηναϊκό.

– Από την άλλη ο ΠΑΟΚ δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο στρατηγός Λουτσέσκου θα οδηγήσει σίγουρα την ομάδα του σε νίκες στα τελευταία παιχνίδια και ο δικέφαλος του Βορρά είναι έτοιμος να κάνει το Colpo Grosso.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...