Για τη Μαρία Αναστασοπούλου τα διαζύγια είναι τόσο εύπεπτα όσο η επιτυχία

Για τη Μαρία Αναστασοπούλου τα διαζύγια είναι τόσο εύπεπτα όσο η επιτυχία. Πρόσφατα, μετά από 12 χρόνια σχέσης, χώρισε με τον Γιάννη Κολοκυθά από κοίτης και τραπέζης, όχι όμως και από τη ραδιοφωνική εκπομπή την οποία παρουσιάζει μαζί με τον -πρώην πλέον- σύντροφό της (δεν είχαν παντρευτεί).

Οι δυο δημοσιογράφοι υπήρξαν ζευγάρι τόσο στη ζωή όσο και στο ραδιόφωνο μιας και για μια σειρά ετών, από τον ΣΚΑΪ και ύστερα στον Real fm, αποτελούσαν τα «Παιδιά της αλλαγής» στην καθημερινή ζώνη. Το «διαζύγιο» χαρακτηρίζεται ως άκρως πολιτισμένο αν και πρόσωπα του στενού τους περιβάλλοντος θεωρούν ότι η Μαρία δεν είχε ενστερνιστεί απολύτως τον «συντροφικό πολιτισμό» όσο υπήρξε ζευγάρι με τον Γιάννη.

Μόνο κακές γλώσσες δεν είναι μάλιστα αυτοί που θυμούνται το περιστατικό σε ένα μπαράκι στα Εξάρχεια όπου η παρέα στην οποία συμμετείχαν ο Κολοκυθάς, η Αναστασοπούλου, αλλά και πολιτικοί, βουλευτές και στελέχη κομμάτων, τα έπινε και ετοιμαζόταν για bar hopping στο Κολωνάκι, με τη Μαρία να ζητάει από τον σύντροφό της να αποχωρήσει ησύχως για να βγάλει βόλτα τον σκύλο…

Η Μαρία Αναστασοπούλου
Η Μαρία Αναστασοπούλου

Όμως ο Γιάννης την αγαπούσε, τη σεβόταν, ήταν ο μέντορας στην καριέρα της, μέχρι και τα ρούχα στο καθαριστήριο της πήγαινε κάθε Σάββατο, ακόμη κι αν είχε και ο ίδιος δουλειά. Ομως, ό,τι έκανε για εκείνη, χαλί να τον πατήσει, δεν ήταν επειδή ζούσε στη σκιά της. Τουναντίον. Εκείνος τη συμβούλευε να περιορίσει τα πολλά-πολλά στους διαδρόμους και τηn γκρίνια για περισσότερο visibility. Συνεπώς δεν είναι η συμπεριφορά της που πυροδότησε τα σενάρια περί χωρισμού των δυο τους καθώς, όπως λέγεται, συνδέεται άμεσα με τα νέα επαγγελματικά βήματα της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου άφησε το κοινό τους σπίτι στα βόρεια προάστια και μετακόμισε στα νότια, στη Νέα Σμύρνη. Πιο κοντά στοn ΣΚΑΙ, πιο κοντά στον Πορτοσάλτε με τον οποίο θα συνθέσει πιθανότατα ένα νέο, παράξενο, αταίριαστο τηλεοπτικό ζευγάρι. Πρόκληση ή ευκαιρία; Ο χρόνος θα δείξει.

Απόσπασμα από άρθρο του Δημήτρη Κατακουζηνού στο mononews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ