Γιατί φοβούνται τον Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ και γιατί προτιμούν την Έφη Αχτσιόγλου

Με προσοχή και κάποιον προβληματισμό παρακολουθούν στο ΠΑΣΟΚ τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουν το αποτέλεσμα της κάλπης. Καθώς θεωρούν ότι θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα από το ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος.

Όπως μεταδίδει το paron.gr o προβληματισμός έχει να κάνει κυρίως με το ενδεχόμενο εκλογής στην προεδρία του Στ. Κασσελάκη, και αυτό διότι, όπως εκτιμούν αρκετά στελέχη του Κινήματος, αφενός θα ενίσχυε τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου θα μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Είναι πάντως γνωστό ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης προτιμά την Έφη Αχτσιόγλου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ καθώς σε μία τέτοια περίπτωση είναι βέβαιο πως το ΠΑΣΟΚ θα “κλειδώσει” τη δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ των media: Η υπόθεση Πυργιώτη ανοίγει τον φάκελο των δημοσιογράφων που πληρώνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο φάκελος Πυργιώτη ανοίγει τις αποκαλύψεις για χρηματοδοτούμενη σιωπή στα media και συμβάσεις με το Δημόσιο

Πυργιώτη – Αβιράμ: Ο γάμος που ρίχνει φως στη σύγκρουση με τον Σκέρτσο

Η Πυργιώτη απαντά στον Σκέρτσο για τη Σύρο, με φόντο τη σχέση της με πρώην πρέσβη του Ισραήλ

Mega Channel: Θρίαμβος στην τηλεθέαση, παραφωνία στην προβολή – Τα ερωτήματα για τη «μονοκαλλιέργεια» Γιάμαλη

Το Mega Channel κυριαρχεί στην τηλεθέαση, αλλά η υπερπροβολή της Γιάμαλη προκαλεί ερωτήματα για εσωτερικές σκοπιμότητες