Γιατί ο ΠΑΟΚ βλέπει με αγωνία τον τελικό του Champions League

Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με πολύ έντονο ενδιαφέρον στον τελικό του Champions League, καθώς ανάλογα με τον νικητή του Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης, θα γλιτώσει την Φερεντσβάρος από τον δρόμο του , σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Sport FM ο media consultant της UEFA, Ανδρέας Δημάτος.

«Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που έχει ένα σχετικό ενδιαφέρον για τον τελικό του Champions League. Αν το κατακτήσει η Ρεάλ, ισχύει ο κανονισμός του rebalancing, οπότε η Σαχτάρ θα φύγει και θα πάει απευθείας στους 36, πράγμα που θα οδηγήσει μια ομάδα με καλό συντελεστή να μην είναι στις υποψήφιες αντιπάλους.

Ξεκινά από τον δεύτερο προκριματικό, τα πράγματα θα είναι βατά εκεί και μια πρόκριση του εξασφαλίζει τη συμμετοχή μίνιμουμ στο League Stage του Conference League.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο ΠΑΟΚ αν φτάσει στα playoffs δεν θα βρει τη Σαχτάρ, τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μακάμπι. Αν πάρει η Ρεάλ το Champions League, τότε θα αποφύγει και τη Φερεντσβάρος που θα ανέβει στους ισχυρούς. Πιθανοί αντίπαλοι είναι Γιουνγκ Μπόις, Καραμπάγκ, Γαλατάσαραϊ, Σλόβαν Μπρατισλάβας και κάποιες άλλες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...