Γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσλαμβάνει την Ιωάννα Μάνδρου – Οι καυτοί φάκελοι που έχει για την κυβέρνηση και επιχειρηματίες

Η Πυθία αποκαλύπτει

Τι ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η πασίγνωστη δημοσιογράφος, η δικαστική συντάκτρια Ιωάννα Μάνδρου, έφυγε από τα ΜΜΕ του Αλαφούζου, από την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ δηλαδή, και την προσλαμβάνει ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο Mega Channel.

Η Ιωάννα Μάνδρου εκτός από την καθημερινή τηλεοπτική συνεργασία που θα έχει με το Mega Channel, θα συνεργαστεί και με τις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα».

Πουλάκια που κελαηδούν πρόθυμα αναφέρουν ότι η πρόσληψη της Ιωάννας Μάνδρου μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχεδιάζει να την εντάξει στο “πυρηνικό οπλοστάσιο” του, το οποίο πρόκειται να χρησιμοποιήσει στον ολοκληρωτικό και μέχρι τελικής πτώσης πόλεμο που θα κηρύξει εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η Ιωάννα Μάνδρου διαθέτει καυτούς δικαστικούς φακέλους που αφορούν σε κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σε πρόσωπα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, αλλά και σε επιχειρηματίες που έχουν στενότατη σχέση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ