Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν ζητά εκλογές

Στο ερώτημα γιατί δεν ζητάει εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε για τις φωτιές.

«Ο πρωθυπουργός έχει την ευθύνη για την κρίση αναφορικά με την επάρκεια των πολιτικών του υφιστάμενων», είπε αρχικά ο κ. Τσίπρας.

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε ότι «αν δεν αλλάξει τακτική θα βρεθεί αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών. Δεν είναι αυτός ο στόχος μου. Δεν θέλουμε να εργαλειοποιήσουμε πολιτικά την οργή αυτή. Θέλουμε να δώσουμε ελπίδα στον κόσμο».

«Οι πολιτικές εξελίξεις έτσι κι αλλιώς θα έρθουν στην ώρα τους. Το τελευταίο που με απασχολεί είναι να εκμεταλλευτώ πολιτικά τον πόνο, την καταστροφή και την τραγωδία που βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας», πρόσθεσε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα