Γιατί ισχυρά πολιτικά και επιχειρηματικά κέντρα στηρίζουν την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί πολύ μεγάλη ανησυχία για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του Ιουνίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει ότι η Νέα Δημοκρατία κινείται ήδη κάτω από το 30% και με την παρέα του αναζητούν τρόπου, ώστε να περιορίσουν τις διαρροές, οι οποίες εντοπίζονται κυρίως προς την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Στο Μέγαρο Μαξίμου κοιτάζουν με βλέμμα στην επόμενη ημέρα και στις εθνικές εκλογές. Ο χρόνος μέχρι το 2027 είναι πολύς και η φθορά της Νέας Δημοκρατίας μέχρι τότε θα είναι πολύ μεγάλη. Σε αυτό το πλαίσιο η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία, με τρόμο θα έλεγα, την εκτόξευση της Ελληνικής Λύσης που πιθανότατα θα ξεπεράσει και το ΠΑΣΟΚ και θα βρεθεί στην τρίτη θέση. Όπως ο κάθε ένας αντιλαμβάνεται, αυτό αποτελεί ένα εφιαλτικό σενάριο για τον Μητσοτάκη ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογώ,ν καθώς στο πολιτικό σκηνικό θα έχει προκύψει ένας ισχυρός πόλος στον χώρο της Δεξιάς που θα αποτελέσει τη “λεκάνη” στην οποία θα καταλήξουν οι δυσαρεστημένοι Δεξιοί ψηφοφόροι. Ένα καλό αποτέλεσμα για την Ελληνική Λύση στις ευρωεκλογές θα λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής για το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ακόμη μεγαλύτερες εισροές ψηφοφόρων προερχόμενων από τη ΝΔ τα επόμενα χρόνια.

Επομένως, για τον Μητσοτάκη και τη διεφθαρμένη παρέα του αποτελεί κρίσιμο στοίχημα η ανακοπή της δυναμικής του Κυριάκου Βελόπουλου στις ευρωεκλογές, ώστε το αποτέλεσμα να λειτουργήσει αντιστρόφως ανάλογα με την προοπτική εκτόξευσης των ποσοστών της Ελληνικής Λύσης που συνεπάγεται ταυτόχρονη μείωση της εκλογικής δύναμης της Νέας Δημοκρατίας.

Σε αυτό το πλαίσιο το Μέγαρο Μαξίμου και τα ΜΜΕ της λίστα Πέτσα προβάλλουν σε υπέρμετρο βαθμό το κόμμα Φωνή Λογικής, της Αφροδίτης Λατινοπούλου που κινείται στον χώρο της Δεξιάς και έχει ως βάση της Θεσσαλονίκη, όπως και ο Κυριάκος Βελόπουλος. Εκτιμούν ότι μπορεί να ανακόψει, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, τη δυναμική της Ελληνικής Λύσης Ταυτόχρονα επιχειρηματικοί κύκλοι που θέλουν ισχυρό, για τους δικούς τους λόγους, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. είναι πρόθυμοι να ενισχύουν με κάθε τρόπο το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, ώστε να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο τον πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία. Και… ήδη ακούγονται πολλά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα το δείτε στα κανάλια – Σκληρή γραμμή από Μαξίμου και μεγαλοεπιχειρηματίες υπέρ Λατινοπούλου μέχρι τις εθνικές εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν...

Η Νάνσυ «καίει» με την ατζέντα της την VIP Αθήνα

Κατάλαβε τη θηλυκή της πλευρά στα δεκαπέντε της. Τέσσερα...

Ο Ανδρουλάκης μοιράζει αντικρουόμενα ρεπορτάζ στα μαγαζιά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη;

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....