Γιατί γελάει ο κόσμος με τις ψεκασμένες καταγγελίες Φλωρίδη και με τον δημοσιογράφο Ζαχαρό – Η αλήθεια για τους μουσουλμάνους που δήθεν ήρθαν από τη Γερμανία για να ψηφίσουν στη Ροδόπη (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Το σύστημα Μητσοτάκη θα πρέπει να έχει μεγάλη ανησυχία για την κατάκτηση ή όχι της αυτοδυναμίας στις εκλογές.

Σε μια εκπομπή σε τοπικό κανάλι που την παρουσιάζει ο στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη… δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης και θυμίζει περισσότερο τοπική της ΝΔ παρά πολιτική εκπομπή (θα ασχοληθώ προσεχώς με αυτή την εκπομπή και θα γελάσουν παρέα το παρδαλό κατσίκι με τον κάθε πικραμένο), βγαίνουν ο πρώην ΠΑΣΟΚος και νυν Μητσοτακοφρουρός, Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος έχει υποβιβαστεί από πρώην υπουργός του Σημίτη σε σχολιογράφο σε τηλεοπτικούς σταθμούς χαμηλής τηλεθέασης, και μία μυστήρια φιγούρα, ένα μυστήριο πλάσμα, ενας δημοσιογράφος Σταμάτης Ζαχαρός, ο οποίος βγάζει “αφρούς” και δείχνει να έχει μεγαλύτερο άγχος και από τον Μητσοτάκη.

Ο πρώτος, ο Φλωρίδης, έκανε μία “αποκάλυψη” με την οποία γελάει κάθε σοβαρός άνθρωπος.

Τι είπε ο άνθρωπος: Είπε ότι μεταφέρθηκαν οργανωμένα χιλιάδες μουσουλμάνοι από τη Γερμανία στη Ροδόπη με έτοιμα ψηφοδέλτια, για να ψηφίσουν τους εκλεκτούς του προξενείου στη Ροδόπη.

Βέβαια πριν κάνει την ψεκασμένη αυτή καταγγελία, την οποία έσπευσαν να υιοθετήσουν πολλοί – χαμηλής ευφυίας και αντιληπτικής ικανότητας – φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι, ξέχασε ότι με βάση τη νέα νομοθεσία, αυτή που πέρασε ο Μητσοτάκης, αυτό δεν χρειαζόταν. Θα μπορούσαν να έχουν ψηφίσει στη Γερμανία ως απόδημοι.

Τι λέει λοιπόν ο Φλωρίδης; Ότι ενώ μπορούσαν να ψηφίσουν ακόμη πιο οργανωμένα στη Γερμανία, έκαναν μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μέχρι την Ροδόπη.

Από κοντά και η μυστήρια φιγούρα του Ζαχαρού να γράφει τα ακόλουθα τα οποία προκάλεσαν άφθονο γέλιο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ