Γελάει ο κόσμος: Πασίγνωστος δημοσκόπος αποκαλύπτει… μυστικές δημοσκοπήσεις (aud)

Απίστευτα είναι όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του Μητσοτάκη.

Τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία καταρρέουν και, όπως φαίνεται, θα κινηθούν κάτω από το 30%, την ώρα που το Μέγαρο Μαξίμου ασκεί ασφυκτικές πιέσεις στους δημοσκόπους να δίνουν εκτίμηση ψήφου στο 33 ή στο 34 ή στο 35%, την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνουν με ποσοστά να είναι δυνατόν να αγγίζουν ακόμη και το 20%, βγάζουν τους δημοσκόπους, μεγάλων και γνωστών εταιρειών να μιλούν για… μυστικές δημοσκοπήσεις.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο επικεφαλής της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, ο οποίος έδωσε τη δική του εκτίμηση. Μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη αποκάλυψε το εύρος των διαφορών που καταγράφoυν οι δικές τους μετρήσεις και προχώρησε στην εκτίμησή του 15 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές. Ο Ζαχαρίας Ζούπης αποκάλυψε τα ποσοστά όλων των κομμάτων, εκτίμησε το ύψος της αποχής και επισήμανε ποιες θα είναι οι εκπλήξεις το βράδυ των ευρωεκλογών.

Ο Ζούπης, μιλάει – ΠΡΟΣΕΞΤΕ -, ο δημοσκόπος μιλάει για τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. Γιατί καλέ Ζούπη δεν τις βγάζεις επίσημα. Καταλαβαίνετε τι συμβαίνει; Μυστικές δημοσκοπήσεις για να μας πει ένας δημοσκόπος, μάλλον αυθαίρετα, ότι η ΝΔ μπορεί να πιάσει το 35,5. ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Δεν μας δίνει την πρόθεση ψήφου. Κάνει εκτίμηση, κανείς δεν ξέρει τη μεθοδολογία και τα κριτήρια και την παρουσιάζει ως μυστική δημοσκόπηση, που λίγο ακόμη ήθελε να δείξει τον Μητσοτάκη να πηγαίνει στο 50%

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο επιχειρηματίας που πρόσφερε μαύρο χρήμα στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία σχολιάζειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...

Ποιον στηρίζει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου, ποιον ο Βενιζέλος και τι κάνει ο Σημίτης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....