Βόμβες ρίχνει ο Στέφανος Κασσελάκης για τα ΜΜΕ της διαπλοκής που σιωπούν για τα χρέη της ΝΔ που έφτασαν τα 488 εκατ. ευρώ (pic)

«Τόσα χρόνια τα ΜΜΕ της προπαγάνδας του Μαξίμου προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζούμε σε μια άλλη πραγματικότητα», σημειώνει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Για την ακρίβεια, τα υψηλά ενοίκια, την αισχροκέρδεια δεν φταίει ο Κ. Μητσοτάκης αλλά πάντα κάποιος άλλος. Κατά τα άλλα παρουσιάζεται και ως σπουδαίος οικονομικός διαχειριστής», τονίζει και συνεχίζει:

«Αλήθεια διαβάσατε πουθενά σήμερα ότι οι οφειλές της ΝΔ εκτοξεύτηκαν κατά 52 εκατ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο; Διαβάσατε σήμερα ότι το χρέος της ΝΔ ανέβηκε στα 488 εκατ. ευρώ;».

«Δεν τα διαβάσατε, γιατί όλα αποσιωπούνται. Αυτή είναι η ενημέρωση της προπαγάνδας. Αλλά αυτή είναι και η πολιτική Μητσοτάκη. Δανεικά και αγύριστα, και ευνοϊκά κουρέματα για τους ίδιους, με κόστος στον ελληνικό λαό», καταλήγει ο Στ. Κασσελάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...