Βόμβα στα media η νέα συνεργασία του ΣΚΑΪ

Η νέα συνεργασία του ΣΚΑΪ

Σε αποκλειστική συνεργασία με τον κορυφαίο ειδησεογραφικό οργανισμό “The Washington Post” προχώρησε το Skai.gr και καθημερινά φέρνει στους αναγνώστες του τα ρεπορτάζ, τα άρθρα και τις αναλύσεις γύρω από τις διεθνείς εξελίξεις, τις τάσεις και τις παγκόσμιες προκλήσεις, του βραβευμένου με 76 βραβεία Πούλιτζερ αμερικανικού κολοσσού, που αποκάλυψε το ιστορικό σκάνδαλο Watergate.

Το περιεχόμενο του Skai.gr εμπλουτίζεται με τα κείμενα των έγκριτων και βραβευμένων δημοσιογράφων της “The Washington Post”, αλλά και διανθίζεται με ρεπορτάζ και αναλύσεις από το Bloomberg καθώς και με την κορυφαία στήλη με άρθρα γνώμης Bloomberg Opinion, όπως και με θέματα από το Japan News.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.