Βόμβα Κασσελάκη στον Χατζηνικολάου: Υποψήφιος σε νέο φορέα ακόμη και απέναντι στον Τσίπρα (vid)

«Εάν η κοινωνία θελήσει να είναι αυτό το νέο κυβερνών σχήμα της χώρας, προφανώς θα θέσω υποψηφιότητα για να εκλεγώ από τη βάση, γιατί δεν πιστεύω στις συμφωνίες κορυφής» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, με αφορμή την πρόταση του Νίκου Παππά για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ με κοινό υποψήφιο πρωθυπουργό.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι θα είναι υποψήφιος, ακόμα και αν κατέβει απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.
Εκτός κάθε διαλόγου άφησε για ακόμα μια φορά τη Νέα Αριστερά, την οποία απεκάλεσε «μόρφωμα».

«Η λύση είναι να συνεργαστούμε εκεί που αλλάζουμε τις ζωές των πολιτών. Σε δύο πεδία το κοινοβουλευτικό και στη κοινωνία των πολιτών» είπε για την προσπάθεια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά το κάλεσμα που έκανε την προηγούμενη Πέμπτη για κοινές δράσεις στη Βουλή.

«Ο λαός μου δίνει την ευκαιρία να είμαι και να είμαστε ο εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης της χώρας» είπε σε άλλο σημείο και αποκάλυψε πως τους επόμενους μήνες θα φτιάξει μία σκιώδη κυβέρνηση «για να ξέρει ο ελληνικός λαός ακριβώς ποιοι θα είναι γύρω μου όταν θα κληθούμε να κυβερνήσουμε».

Ακόμη, ο Στέφανος Κασσελάκης παραδέχτηκε πως το lifestyle κομμάτι που κατά καιρούς υιοθέτησε μπορεί να απώθησε κάποιον κόσμο, όμως μέσω αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος κατάφερε να περάσει μηνύματα ενάντια στην προπαγάνδα Μητσοτάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ