«Βόμβα»: Κίνηση – έκπληξη με την Όλγα Τρέμη που θα προκαλέσει «σεισμό»

Μια κίνηση-έκπληξη επεξεργάζεται ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open τη νέα σεζόν. Βλέποντας πως οι προτάσεις που υπέβαλε σε ορισμένες.. από τις νέας κοπής παρουσιάστριες, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την Εύα Aντωνοπούλου, με την οποία υπήρξαν και οι σοβαρότερες συζητήσεις, έπεσαν στο κενό, σκέφτεται να αλλάξει ρότα και να εξετάσει την πιθανότητα δοκιμασμένων λύσεων.


Τα παραπάνω αναφέρονται στη στήλη Media Insider (του media.gr), όπου συμπληρώνεται ότι «ο επικεφαλής του τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του Open έχει εκμυστηρευθεί σε έμπιστους συνομιλητές του πως θα έβλεπε με καλό μάτι την αντικατάσταση της Νίκης Λυμπεράκη, με την πολύπειρη Ολγα Τρέμη»!
Θυμίζουμε ότι η Ολγα Τρέμη έχει ξεκινήσει διαδικτυακές εκπομπές και συνεντεύξεις στο newsbomb.gr. Μάλιστα η Τρέμη ξεκίνησε με συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, η οποία προκάλεσε πολλές συζητήσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1