Βόμβα από τον Τάισον μετά την «σφαγή» του ΠΑΟΚ – Η αινιγματική ανάρτηση για το μέλλον (pic)

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του Δικεφάλου για την άδικη αποβολή του στην αναμέτρηση με την Στεάουα, ρίχνοντας και «βόμβα» για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Ο Τάισον αποβλήθηκε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Στεάουα, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία (!), με τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί από το γήπεδο της Τούμπας με κλάματα.

Ο έμπειρος εξτρέμ, μάλιστα θέλησε μέσα από τα social media να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει την δύναμη να συνεχίσει, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσης από το ποδόσφαιρο!

«Ζητάω συγγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, είμαι πολύ λυπημένος για αυτό που συνέβη σήμερα! Δεν έχω την δύναμη να συνεχίσω, σας ευχαριστώ για όλα! Εσείς οι οπαδοί κάνετε αυτόν τον σύλλογο τεράστιο! Συγγνώμη! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα», ανέφερε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ.

Το μήνυμα του έμπειρου μεσοεπιθετικού, είναι ενδεικτικό της κακής ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται μετά την άδικη αποβολή του και μένει να φανεί τι θα αποφασίσει για το μέλλον του, μόλις ηρεμήσει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση