Βρείτε τον δεύτερο: Εκτόξευση ΠΑΟΚ – Η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στην Ελλάδα (pics)

Ο ΠΑΟΚ «πάτησε γκάζι» στη μεταγραφική περίοδο, έχει την πιο ακριβή ομάδα στην Ελλάδα, «εκτοξεύοντας» την αξία του για πρώτη φορά πάνω από τα 100 εκατ. Ευρώ. Δεύτερος ο Παναθηναϊκός και τρίτος ο Ολυμπιακός στη λίστα.
Ο ΠΑΟΚ, μετά τις τελευταίες προσθήκες του Ταρίκ Τισουντάλι, του Σόλα Σορετίρε και του Φεντόρ Τσάλοφ, όχι μόνο ανέβασε κατά πολύ τη χρηματιστηριακή του αξία στην ειδική πλατφόρμα του Transfermarkt, αλλά την «εκτόξευσε» για πρώτη φορά στα χρονικά πάνω από τα 100 εκατομμύρια Ευρώ.

Συγκεκριμένα οι τρεις μεταγραφικές κινήσεις ανέβασαν την αξία των «ασπρόμαυρων» στην γνωστή ιστοσελίδα κατά 21,5 εκατ. ευρώ.

Ο Μαροκινός επιθετικός κοστολογείται στα 6,5 εκατομμύρια, ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός στα 4 εκατομμύρια, ενώ ο Ρώσος επιθετικός στα 11 εκατομμύρια.

Το πιο ακριβό «διαμάντι» των Πρωταθλητών Ελλάδας παραμένει να είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με χρηματιστηριακή αξία στα 15 εκατομμύρια, ακολουθεί στη δεύτερη θέση, πλέον, ο Φεντόρ Τσάλοφ με 11 εκατομμύρια και στην τρίτη θέση συναντάμε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς με αξία στα 8 εκατομμύρια.

Οι «ασπρόμαυροι» πέρασαν στην πρώτη θέση των ομάδων της Super League, ξεπερνώντας και τον Παναθηναϊκό, που μέχρι τις τρεις «κολλητές» μεταγραφές του ΠΑΟΚ, ήταν στην κορυφή, μετά την απόκτηση του Τετέ, με αξία 88,45 εκατ. Ευρώ, ακολουθούν Ολυμπιακός (80,65 εκατ.), ΑΕΚ (74,70 εκατ.) και πολύ πιο πίσω βρίσκεται ο Άρης (19,85 εκατ.).

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ