Βίντεο σοκ με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μακριά από τις κάμερες – Τι συνέβη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε (vid)

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 38-33 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague, και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε κατά των διαιτητών.

Οι «πράσινοι» είχαν ξεκινήσει άσχημα, κλείνοντας την πρώτη περίοδο με σκορ 22-14, ενώ στο ημίχρονο παρέμειναν πίσω με πέντε πόντους. Η εξέλιξη του αγώνα και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις φαίνεται πως εξόργισαν τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

Με το που ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, ο Γιαννακόπουλος κινήθηκε εμφανώς εκνευρισμένος προς τους διαιτητές, διαμαρτυρόμενος έντονα για τις αποφάσεις τους. Την παρέμβασή του χρειάστηκε ο διευθυντής ασφαλείας της ομάδας, Μιχάλης Γεωργαντής, ο οποίος τον απομάκρυνε, οδηγώντας τον προς τα αποδυτήρια σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η ένταση.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.