Αφού η σιδηρά κυρία επιχειρηματικού κέντρου ξεφτίλισε τον Μητσοτάκη για τον Κικίλια εκείνος ακολούθησε τον δρόμο της αυτογελοιποίησης

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Σε οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση θα είχε συμβεί το εξής: Ο πρωθυπουργός, μετά από καταστροφή σαν αυτή της Αττικής από τις πυρκαγιές, θα ζητούσε και θα έπαιρνε το κεφάλι του αρμόδιου υπουργού. Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Το “γιατί” σας το έχω εξηγήσει σε αποκαλύψεις που έκανα πρόσφατα. Σιδηρά κυρία πανίσχυρου επιχειρηματικού κέντρου, όταν πληροφορήθηκε ότι ο αρχικός σχεδιασμός του πρωθυπουργού ήταν να αποπέμψει τον αποτυχημένο υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, τηλεφώνησε στο Μαξίμου και εξευτέλισε τον Μητσοτάκη, ο οποίος άκουγε σιωπηλός την απαίτηση να μην αποπεμφθεί ο Κικίλιας σε καμία των περιπτώσεων (ποιος ξέρει τι εξαρτήσεις υπάρχουν).

Ο θλιβερός πρωθυπουργός μετά τον εξευτελισμό του επέλεξε και τον δρόμο της αυτογελοιποίησης. Εμφανίστηκε χθες στην Πεντέλη με τους πολίτες να τον βρίζουν και να τον γιουχάρουν για το γεγονός ότι ως ανίκανος και εντελώς άχρηστος άφησε τα δάση της Αττικής και τις περιουσίες τους χωρίς προστασία.

Η αυτογελοιοποίηση διαπιστώνεται ως εξής: Αφού εξευτελίστηκε από την Σιδηρά Κυρία του οικονομικού κέντρου για τα μάτια του Κικίλια, κάτι έπρεπε να πει ο διαιτητής συμφερόντων που παριστάνει τον πρωθυπουργό. Και τι είπε; “Εμείς τα κάναμε όλα σωστά, αλλά καήκατε και καταστραφήκατε”.

Ο λαός του απάντησε “Άνίκανε. Άχρηστε. Μητσοτάκη κάθαρμα”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ