Αυτό είναι το σχέδιο επίθεσης της Τουρκίας κατά της Ελλάδας

Μέσω ανάλυσης Τούρκου αντιπτεράρχου ε.α. και θερμού υποστηρικτή της πολιτικής Ερντογάν

Τα τουρκικά ΜΜΕ ολημερίς και ολονυχτίς ασχολούνται και προωθούν μια προκλητική ρητορική κατά της Ελλάδας και συνεχώς αναφέρονται σε πολεμικά σχέδια και συγκρούσεις.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός και μη εξαιρετέος για τις εμπρηστικές δηλώσεις του, αντιπτέραρχος ε.α. Ερντογάν Καρακούς, σε ανάλυσή του στο τουρκικό δίκτυο Haber Global «παρουσίασε» το σχέδιο επίθεσης της Τουρκίας κατά της χώρας μας, επισημαίνοντας τα σημεία-κλειδιά, που κατά τον ίδιο, αν χτυπηθούν, θα κάνουν την Ελλάδα να παραδοθεί!

«Αν επικεντρωθούμε στους σταθερούς στόχους της πολεμικής αεροπορίας της Ελλάδας, ειδικά στα αεροδρόμια Ανδραβίδας, Αράξου, Κέρκυρας, Πρέβεζας που κοιτάζουν προς την Ιταλία, η Ελλάδα θα παραδοθεί», είπε μεταξύ άλλων o Καρακούς.

Ο Τούρκος… πολεμολόγος συνέχισε με αναφορά στην Κρήτη και σε χτυπήματα με πυραύλους, τα οποία θωρεί ότι θα αποδυναμώσουν τη χώρα μας:

«Την ίδια ώρα έχει και πέντε βάσεις στην Κρήτη. Όταν τα χτυπήσεις αυτά με πυραύλους, δεν μπορεί να κάνει τίποτα η Ελλάδα».

Ο… πρότερος βίος του Καρακούς

Αλλά και στο παρελθόν, ο Καρακούς έχει κάνει εξίσου εξωφρενικές δηλώσεις.

Όπως για παράδειγμα, ότι η Ελλάδα παραβιάζει τη Συνθήκη της Λωζάνης ακόμα και στην Αλεναδρούπολη, ή ότι αν γίνει πόλεμος ο στόχος των τουρκικών χερσαίων δυνάμεων θα είναι η Θεσσαλονίκη.

Έχει προτείνει επίσης ταυτόχρονη επίθεση Τούρκων κομάντο στα ελληνικά νησιά, ενώ έχει ισχυριστεί ότι δεν είναι σωστό να θεωρείται ελληνική λέξη το «Αιγαίο», λέγοντας πως «προέρχεται πλήρως από τους Τούρκους Ακά»!

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1