Αυτό είναι το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας – Με ίδιο τρόπο οι θάνατοι

Κατατέθηκε στις ανακριτικές αρχές το πολυαναμενόμενο πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογριά στο οποίο αναφέρεται ασφυκτικός θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με το πόρισμα που έφερε στο φως το protothema.gr:

«Ο συνδυαστικός αποκλεισμός, παθολογικών αιτιών θανάτου, οδηγεί σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας στον βίαιο μηχανισμό θανάτου. Εν συνεχεία, με δεδομένο το μηχανισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα καθώς και δηλητηρίασης η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στο στερητικό ασφυκτικό μηχανισμό θανάτου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ασφυκτικό μηχανισμό ως αιτία θανάτου επιβεβαιώνουν τα εξής νεκροψιακά/ παθολογοανατομικά/φωτογραφικά ευρήματα: – εκδορές κατά το ριζορινιο και εντύπωμα στη δεξιά παρεια κατα τον νεκροψιακο ελεγχο της Μαριας Ελενης Δασκαλακη και την επισκοπηση των φωτογραφιων. Κακωσεις εν ζωη γενομενες στοματικου βλενογονου ανω χειλους στοματος κατα τον νεκροψιακο ελεγχο του αβαπτιστου θηλεως και την επισκοπηση των φωτογραφιων, σε συνδυασμο με το ανευρεθεν πανακι που εφερε ικανη ποσοτητα αιματος».

Με βάση το πόρισμα που «δείχνει» εγκληματική ενέργεια και για τα τρία παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου- Δασκαλάκη ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις για το θρίλερ της Πάτρας.

Νωρίτερα, κλήθηκε για κατάθεση η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, η οποία διήρκεσε περισσότερες από 4 ώρες. Η κ. Λεγάτου απάντησε σε ερωτήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής και δεν αποκλείεται να κλήθηκε να δώσει απαντήσεις και σε σχέση με το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον ασφυκτικό θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών.

Επόμενες καταθέσεις στις αστυνομικές αρχές είναι του πατέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και της μητέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου