«Αυτοκτονείς πολιτικά…» – Η απόφαση Τσίπρα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Ρουκέτες και κατά Τζανακόπουλου

Πολιτική αυτοκτονία χαρακτηρίζουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την απόπειρα του Αλέξη Τσίπρα να εμφανιστεί ως μετριοπαθής και συστημικός όταν το αντισυστημικό ρεύμα σαρώνει στην κυριολεξία μετά την τραγωδία των Τεμπών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του radar.gr.

Μπορεί με τη συνέντευξή του στο MEGA ο Αλέξης Τσίπρας να ικανοποίησε ένα κεντρογενές ποσοστό, αλλά οι διαρροές είναι προς τα αριστερά.

Το κόμμα του Βαρουφάκη εμφανίζει ποσοστά πάνω από 4% και το ΚΚΕ σύμφωνα με κορυφαίο δημοσκόπο δεν αποκλείεται να αγγίξει το 9%.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Αλέξης Τσίπρας κινδυνεύει να χάσει το μεγάλο ριζοσπαστικό κόμμα της Αριστεράς χωρίς να κερδίζει τίποτα από το κέντρο.

Απογοήτευση για το πρόγραμμα
Και σαν να μην του έφταναν αυτά τα προβλήματα, ένταση προκαλεί στην Κουμουνδούρου η επιστολή που έστειλε η ομάδα των 53 στην ηγεσία του κόμματος, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι 53 αποδομούν στην κυριολεξία βασικούς τομείς του προγράμματος, ενώ παράλληλα επιτίθενται και στον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων