Αυτοί είναι οι 2 μεγάλοι «πονοκέφαλοι» του Μαξίμου ένα μήνα πριν τις ευρωεκλογές

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές καθώς απομένει σχεδόν ένας μόνο μήνας μέχρι τις 9 Ιουνίου.

Στο Μέγαρο Μαξίμου οι «πονοκέφαλοι» είναι 2 για τις ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Φαίνεται ότι ο τρόπος που επέλεξε η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη δεν απέδωσε και έκανε ακόμα πιο συμπαθή τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι ειρωνείες, η απαξίωση, τα χλευαστικά και πολλές φορές άθλια ομοφοβικά σχόλια από τα κυβερνητικά στελέχη εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, ανέδειξαν στην πραγματικότητα τον ΣΥΡΙΖΑ ως μεγάλο αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας, παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποστεί διπλή διάσπαση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εκμεταλλεύτηκε αυτή την αντιπαράθεση για να αναδειχθεί στην συνείδηση των πολιτών ως το νέο και άφθαρτο πρόσωπο που δέχεται επιθέσεις, καθώς ενοχλεί το πολιτικό κατεστημένο.

Η αλλαγή τακτικής του Στέφανου Κασσελάκη, όπου εμφανίζεται να κάνει άνοιγμα όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στην κεντροδεξιά, έχει θορυβήσει ιδιαίτερα το κυβερνών κόμμα, καθώς οι απόψεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκουν ανταπόκριση σε ένα ευρύτερο κοινό.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αποτελεί τον δεύτερο σημαντικό πονοκέφαλο για το Μέγαρο Μαξίμου για τις ευρωεκλογές, αφού ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης έχει καταφέρει να προσελκύσει το «πολύ» δεξιό ακροατήριο της ΝΔ.

Με «σημαία» το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, το θέμα της ακρίβειας, αλλά και κάποιες από τις θέσεις της κυβέρνησης για τα εξωτερικά θέματα, ο Κυριάκος Βελόπουλος κατάφερε να αποκτήσει ένα σημαντικό ακροατήριο, το οποίο απειλεί την υπεροχή της ΝΔ.

Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα κάλεσε τους πολιτικούς που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο να μην πάνε στην εκκλησία τις ημέρες των εορτών, επαναφέροντας και πάλι το θέμα στην επικαιρότητα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ