«Αυτή τη φορά θα πάρει 70% και όχι 56%» – Τι αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τη νέα κάθοδο του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως με τα όσα συμβαίνουν «δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα αν υπάρξει η διαφαινόμενη διάσπαση και αποχώρηση κάποιον βουλευτών μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Είναι ένα από τα πιθανά σενάρια. Δεν ξέρω αν είναι το πιθανότερο».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον RealFm 97,8 ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δέχτηκε πιέσεις από πολλούς βουλευτές που «ήταν προς την κατεύθυνση να είναι υποψήφιος στις εκλογές εντός του ΣΥΡΙΖΑ, να μην χαρίσει την σφραγίδα σε αντιπάλους του».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, υπήρξαν στελέχη της ΚΟ που είπαν στον Στέφανο Κασσελάκη «προσπαθώντας να τον ενθαρρύνουν» για να θέσει και πάλι υποψηφιότητα «ότι αυτή τη φορά θα πάρει 70% και όχι 56%».

«Το μεγάλο ερώτημα είναι πόσοι θα πάνε στις κάλπες να ψηφίσουν, γιατί ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ταλαιπωρηθεί, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, αφού έχει σημαντικές απώλειες και κινείται στην 4η με 5η θέση», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ