Αυτές είναι οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την περίοδο 22 έως 26 Απριλίου

Την περίοδο 22 έως 26 Απριλίου, θα καταβληθούν 1.254.432.604 ευρώ σε 2.805.659 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του ΕΦΚΑ και της ΔΥΠΑ.

Συγκεκριμένα:

  • Από τον e-ΕΦΚΑ από τις 22 έως 26 Απριλίου θα καταβληθούν 21.300.000 ευρώ σε 1.100 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.
  • Από τον e-ΕΦΚΑ στις 25 Απριλίου θα καταβληθούν 1.136.132.604 ευρώ σε 2.388.469 δικαιούχους για την πληρωμή κύριων & επικουρικών συντάξεων μηνός Μαίου 2024.

Από τη ΔΥΠΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές:

  • 50 εκατ. ευρώ σε 380.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων (Δώρα ανεργίας Πάσχα 43 εκατ. σε 290.000 δικαιούχους).
  • 21 εκατ. ευρώ σε 22.000 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.
  • 500.000 ευρώ σε 1000 δικαιούχους για Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.
  • 7 εκατ. ευρώ σε 90 δικαιούχους του προγράμματος «Σπίτι μου».
  • 18 εκατ. ευρώ σε 13.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας (δώρο 8 εκατ. ευρώ σε 11.500 δικαιούχους)

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.