Ασυγκράτητη η Εφημερίδα των Συντακτών καρφώνει τα σχέδια Τσίπρα και διαπλοκής (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη στη στήλη και στο PERIODISTA.GR, με την ήττα του Χάρη Δούκα στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ανατράπηκε ο σχεδιασμός των διαπλεκόμενων συμφερόντων για τη συγκρότηση ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, ο οποίος θα προέκυπτε συνδυαστικά με τη ρευστοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ που επιδιώκουν οι πραξικοπηματίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τα σενάρια που απεργάστηκαν κύκλοι της τραπεζοκρατίας και της οικονομικής ολιγαρχίας ο Αλέξης Τσίπρας θα αναλάμβανε να ηγηθεί του νέου σχήματος που θα προέκυπτε, όχι όμως για να γίνει ξανά πρωθυπουργός, αλλά για τεθεί πρόθυμος επικεφαλής του δεύτερου πυλώνα συναίνεσης στην επιβολή δοτού πρωθυπουργού στο μέλλον, όπως είχε συμβεί κατά το παρελθόν με την επιβολή της τεχνοκρατικής χούντας του Λουκά Παπαδήμου στην οποία είχαν συναινέσει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑΟΣ.

Η ανατροπή, του σχεδιασμού, επιτάχυνε της διαδικασίες της υλοποίησης ενός οφθαλμοφανούς plan B, μέσω του οποίου θα επιχειρηθεί η ανάσυρση του απαξιωμένου στη συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, από το περιθώριο της πολιτικής ζωής. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η εκδήλωση στο ίδρυμά του, η οποία ξεκίνησε να διαφημίζεται με μεγάλη ένταση από τη στιγμή που ήταν ορατή η συντριβή του Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ. Θα παρουσιάσει, λέει, πλατφόρμα ο Αλέξης Τσίπρας.

Η Εφημερίδα των Συντακτών, η οποία ακολουθεί μία παράλληλη με τον Αλέξη Τσίπρα πορεία στον δρόμο της απαξίωσης στη συνείδηση ων Αριστερών, προοδευτικό και δημοκρατικών πολιτών “βλέπει” πρόγραμμα Τσίπρα για την επόμενη ημέρα. Ο νηστικός (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) καρβέλια ονειρεύεται. Όμως, το σημαντικό είναι ότι η αφελής προσέγγιση της Εφημερίδας των Συντακτών που προδίδει πανικό αποκαλύπτει και τα αληθινά σχέδια του Αλέξη Τσίπρα, προδίδοντας το ρεπορτάζ της στήλης και του PERIODISTA.GR

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ