«Ας μετρήσει με πόσους έχει πάει…» – Απίστευτες δηλώσεις Κούγια για Κασσελάκη, Λιγνάδη, Λαζόπουλο και Μπιμπίλα (vid)

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα δικαστήρια, τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο λόγος που έχει γίνει -για πρώτη φορά στην καριέρα μου- αφαίρεση της αδείας, ήταν όταν ήμουν στο νοσοκομείο για να κάνω την αφαίρεση του καρκίνου, ο Δημήτρης και ο Γιάννης Λιγνάδης δημοσιοποίησαν στο site του γραφείου των φερομένων ως βιασθέντων για να δείξουν ποια είναι η ποιότητα αυτών που κατήγγειλαν τον Λιγνάδη και για τους οποίους αθωώθηκε. Εγώ αρνήθηκα ότι τις παραχώρησα αλλά το έκαναν πράγματι οι συνεργάτες του γραφείου μου. Αυτό θεωρήθηκε συμπεριφορά που έπρεπε να τιμωρηθώ και τιμωρήθηκα με μία ποινή που μου επέβαλε ο Σύλλογος» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Για την αντιδικία με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την ηθική μου εξόντωση επί πολλά χρόνια, έχει και το θράσος να κάνει μηνύσεις εναντίον μου. Δε μπορούσα ποτέ να διανοηθώ ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει ευεργετηθεί από εμένα, που αντί να με ευγνωμονεί, να προσπαθεί να με καταστρέψει. Δε θα είμαι σε αυτό το δικαστήριο».

Όσο για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Μην ασχολείστε με τον Μπίμπιλα! Ας μετρήσει με πόσους έχει πάει στη ζωή του όπως είπε. Ασχολούμαστε με ανθρώπους που οικοδόμησαν προσωπικότητες πάνω σε δυστυχίες. Δεν τον ήξερα, τον έμαθα επειδή ήταν πρόεδρος του ΣΕΗ και επειδή παρενεβαινε σε υποθέσεις του metoo χωρίς να είναι καν παράγοντας. Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι σε αυτή τη ζωή, αλλά υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ