Αράχωβα: Τι αναφέρει το πόρισμα του πραγματογνώμονα της ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο του Όλιβερ

Στο πόρισμά του, ο καθηγητής Κτηνιατρικής και πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για ανθρώπινη κακοποίηση στην περίπτωση του θανάτου του σκύλου στην Αράχωβα. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η έκθεση αναφέρει ότι τα τραύματα στον σκύλο, ονόματι Όλιβερ, παραπέμπουν σε επίθεση από άλλο ζώο ή ζώα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, φιλοζωικές οργανώσεις αμφισβητούν το πόρισμα, ενώ η κτηνίατρος που προηγουμένως είχε εξετάσει τον σκύλο είχε δηλώσει ότι εντόπισε ένδειξη κακοποίησης με αιχμηρό αντικείμενο.

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα υποβλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Διστόμου, το οποίο διεξάγει την προανάκριση, και θα παραδοθεί μαζί με τη σχετική δικογραφία στην εισαγγελία. Ενώ οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ένδειξη ανθρώπινης εμπλοκής, η υπόθεση παραμένει αμφιλεγόμενη, με τις διαφορετικές απόψεις από διάφορους φορείς και εμπειρογνώμονες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...