Αποχώρηση-σοκ πασίγνωστου δημοσιογράφου μετά από άγριο επεισόδιο στον ΣΚΑΪ

Με μια λιτή ανακοίνωση στα social media των 20 λέξεων, ο δημοσιογράφος Αντώνης Κρητικός ανακοίνωσε πως αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ μετά από 7 χρόνια.

“Οι κύκλοι καλό είναι να κλείνουν… Χαιρετώ τον ΣΚΑΪ από όπου ξεκίνησα την δημοσιογραφική μου πορεία πριν από 7 χρόνια” έγραψε στα social media που διατηρεί.

Για τους γνώστες πάντως του τηλεοπτικού τοπίου, η αποχώρηση αυτή δεν αποτέλεσε έκπληξη, καθώς πολλοί θυμούνται πως το γυαλί μεταξύ του καναλιού και του δημοσιογράφου είχε ραγίσει από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τότε ο Αντώνης Κρητικός είχε υποβάλει την παραίτησή του ενώ είχε καταγγείλει ένα δυσμενές -όπως θεωρούσε ο ίδιος- συμβάν στην ΕΣΗΕΑ. Όπως είχε γίνει γνωστό, κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ υπήρξε σοβαρή εμπλοκή με στέλεχος του ενημερωτικού τομέα του ΣΚΑΪ.

Ο δημοσιογράφος τότε είχε υποβάλλει την παραίτησή του απευθυνόμενος και στην ΕΣΗΕΑ ενώ ταυτόχρονα υπέβαλε παραίτηση και ο εμπλεκόμενος αρχισυντάκτης προς τη διεύθυνση ειδήσεων.

Έγινε προσπάθεια, τόσο από την ηγεσία του ενημερωτικού τομέα όσο και της διοίκησης του σταθμού, να γεφυρωθεί το χάσμα, η ένταση φάνηκε τελικά να εκτονώνεται με την ανάκληση των δύο παραιτήσεων αλλά και την υπόσχεση περαιτέρω αξιοποίησης του Αντώνη Κρητικού.

Όπως και έγινε, με την ανάθεση παρουσίασης εκπομπών και δελτίων ειδήσεων στον δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Φαίνεται όμως πως τελικά ο δημοσιογράφος είχε πάρει τις αποφάσεις του και οδηγήθηκε αυτή τη φορά σε οριστικό “διαζύγιο” με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

ΠΗΓΗthetoc.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις