Αποχώρηση βόμβα στον ΑΝΤ1 και τώρα ψάχνουν αντικαταστάτη που να έχει καλή «χημεία» με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Χωρίς τον Άγγελο Πετρόπουλο στο «τιμόνι» θα ξεκινήσει μετά τις 20/6 το «τρένο» των ειδήσεων στον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν.

Ο Α. Πετρόπουλος, που κλήθηκε μεταβατικά να καλύψει το κενό που άφησε αποχωρώντας πέρυσι από το κανάλι ο Κωστής Τσιακανίκας, για να οδεύσει στον ΣΚΑΪ, έχει υπάρξει συνεργάτης στο παρελθόν του δικτύου ΝΒC (στην εκπομπή «60 minutes»), των NYT, του Vice, του ΣΚΑΙ και του Mega, και αποχωρεί από το Μαρούσι με κάποια ανικανοποίητα αιτήματα. Τώρα αναζητείται αντικαταστάτης με καλή «χημεία» φυσικά με τον Νίκο Χατζηνικολάου, κεντρικό παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων.

Μέχρι στιγμής έχουν περάσει από τα γραφεία του καναλιού ορισμένοι δημοσιογράφοι όπως ο Νίκος Στραβελάκης (πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του με το Open) και ο Δημήτρης Μιχαλέλης (Real Group, Epsilon TV, Open TV κα) ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμη το στέλεχος που θα συνεργαστεί με τον Ν. Χατζηνικολάου την επόμενη σεζόν. Το βέβαιο είναι ότι το πρόσωπο αυτό θα έρθει στο κανάλι από την αγορά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας