Αποχώρηση βόμβα από τα ψηφοδέλτια του ψευτοΠΑΣΟΚ με αιχμές κατά Ανδρουλάκη

Την απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Πειραιά δημοσιοποίησε ο κ. Λευτέρης Χρυσοφάκης, αφήνοντας αιχμές εναντίον της Χαριλάου Τρικούπη.

Σε αναλυτική ανοιχτή επιστολή του ο κ. Χρυσοφάκης εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αποσύρει την υποψηφιότητά του, ενώ όπως σημειώνει δεσμεύεται να συνεχίσει τον αγώνα της Φώφης Γεννηματά.

Πάντως σε κάθε περίπτωση μετά και την απογραφή η παράταξη δύσκολα θα έβγαζε έδρα στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Χρυσοφάκη:

«Στη μικρή μου διαδρομή στην πολιτική, υπηρέτησα την παράταξη μου και τον Πειραιά με πίστη, με αγάπη, με αφοσίωση, με ανιδιοτέλεια. Ήρθα για να δώσω, και όχι για να πάρω. Έμαθα να ζω για την πολιτική, και όχι από την πολιτική. Γνώρισα ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, που έχτισα σχέσεις βαθιές, ειλικρινείς, προσωπικές. Με χειραψίες ζεστές και βλέμματα καθαρά.

Έδωσα τη μάχη του σταυρού το 2019, με μόλις ένα μήνα προετοιμασία, ξέροντας πως δεν περιμένω τίποτα, απλώς για να ενώσω κι εγώ τις δυνάμεις μου με δεκάδες αγνούς αγωνιστές, και κυρίως με αυτήν που μου το ζήτησε, με τη Φώφη Γεννηματά, στον δύσκολο αγώνα που έδινε για να μας κρατήσει όρθιους. Και το πέτυχε.

Από τότε δεν σταμάτησα στιγμή να δίνω καθημερινά τον δικό μου προσωπικό αλλά και συλλογικό αγώνα, για το ΠΑΣΟΚ και για τον Πειραιά που τόσο αγαπώ. Δήλωσα την πρόθεση μου να δώσω ξανά τη μάχη του σταυρού, πιστεύοντας βαθιά ότι μπορούσα να προσθέσω, να βάλω το δικό μου λιθαράκι στην κοινή μας προσπάθεια. Ήθελα να το κάνω όπως πάντα, με σεβασμό, με αξιοπρέπεια, με περηφάνεια, όπως μου έμαθε η Φώφη Γεννηματά, που με τίμησε με την φιλία της, αλλά και με πολλή δουλειά. Δεν ζήτησα αναγνώριση, ίσως απλώς τον ίδιο σεβασμό που πρόσφερα κι εγώ. Ίσως όμως, σήμερα, κάποια από αυτά να είναι πιο δύσκολα να τα βρεις στη νέα μας «οικογένεια».

Αποσύρω με λύπη την υποψηφιότητα μου, αλλά και με την ίδια πίστη και αφοσίωση να παραμείνω στρατιώτης της παράταξης. Της χρωστάμε να συνεχίσουμε στο δρόμο της. Εγώ θα το κάνω».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα