Αποκαλύψεις για την άγρια βεντέτα ανάμεσα σε Κασσελάκη και Μάρη – Οι υποψίες ότι τα βρήκε με τον Μητσοτάκη

Πληθαίνουν τα ρεπορτάζ για τον άγριο πόλεμο, ο οποίος ξεκίνησε από την εποχή της εσωκομματικής κούρσας για τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Σρόιτερ ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και με αφορμή το λουκέτο στην «Αυγή», ασχολήθηκε και πάλι με τη χορηγία του Μάρη προς τα κομματικά media του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως μεταδίδει το powergame.gr, πίσω από τα όσα υποστήριξε δημοσίως ο Κασσελάκη κρύβεται και μία από τις υποψίες του, ότι ο Μάρης είναι ένας από τους ισχυρούς του χρήματος, που θέλει να έχει λόγο και ρόλο στα εσωτερικά της Αριστεράς. Να τα ρυθμίζει όσο περνά από το χέρι του, με τη βοήθεια φυσικά των Μέσων που διαθέτει και της μεγάλης οικονομικής ρευστότητας που ως γνωστόν έχει.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

Με την ευκαιρία, να σας πω ότι πέραν των όσων ανέφερε ο Κασσελάκης, υπάρχει και μια φημολογία, που δεν αποκλείω να προέρχεται από τον ίδιο, σύμφωνα με την οποία ο Μάρης εσχάτως τα έχει βρει και με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αν και είναι δύσκολο να το αποδείξει κανείς, δεν σας κρύβω ότι κάνοντας μια «βόλτα» στα sites της 24Media, σαν να κατάλαβα ότι έχουν πέσει κάπως οι αντιπολιτευτικοί τόνοι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο επιχειρηματίας που πρόσφερε μαύρο χρήμα στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία σχολιάζειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...

Ποιον στηρίζει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου, ποιον ο Βενιζέλος και τι κάνει ο Σημίτης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....